Lid worden?

Heb jij zin om je elke week volledig uit te leven, om je vuil te maken, te ravotten, te knutselen, gek te doen? Heb jij wel wat anders te doen dan op familiebezoek gaan en je ouders op de zenuwen werken? Heb jij vrienden die volgens jou geknipt zijn voor de Chiro? Kom dan de Chiro eens proberen!
Dit kan op de eerste chirodag in september, maar ook elke andere zondag mag je gerust eens komen meedoen. Als je een paar keer meegespeeld hebt, en het bevalt je wel, dan kan je lid worden. Ieder jaar is er in september een inschrijvingsdag waarop je ingeschreven kan worden.
Als je doorheen het jaar lid wilt worden, dan kan je dat doen door iemand van de leiding aan te spreken op zondag of door te bellen of te mailen naar iemand van de hoofdleiding. 

Inschrijven gebeurd via Stamhoofd. Dat is een platform waarin alle gegevens van de leden duidelijk worden opgeslaan zoals medische fiche, contactgegevens van de ouders, persoonlijke gegevens van het kind, ...  Het inschrijvingsgeld bedraagt €40 en mag worden overgeschreven naar de Chiro (BE47 4726 0663 8180). Link naar Stamhoofd: https://chiro-oostveld.stamhoofd.be